Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Tacx Flow smart trainer t.ex. för Zwift

190 €
Flow Smart cykelrulle med ANT+-antenn erbjuder bra träningspass med stor valfrihet. Flow Smart är en interaktiv Smart-rulle med elektronisk broms. Flow Smart har ett maximalt motstånd på 800 Watt och kan simulera en realistisk lutning på upp till 6 . Flow Smart kommunicerar trådlöst via ANT+- och Bluetooth®-teknologi, och är kompatibel med tredjepartsprogram.

Levereras med ANT+-antenn, vilket gör att du kan koppla din ANT+-trainer till en dator och använda program som Zwift, TrainerRoad och Bkool när du tränar. Programmen laddar upp träningsdata från ANT+-cykelrullar.

Antennen är kompatibel med alla ANT+-trainers från Tacx, men även med ANT+-cykelrullar av andra fabrikat.

Antennen är ansluten till datorn via en lång sladd, vilket innebär att signalerna överförs korrekt i utmärkt kvalitet. Sladdens längd gör det möjligt att placera mottagaren i närheten av trainern. Det säkerställer att signalerna som trainern sänder ut tas emot korrekt.

Av de många träningsmöjligheterna väljer du själv de programvaror som passar bäst för dig och din träning. Du kan montera en surfplatta eller smartphone på styret med hjälp av ett speciellt fäste tillbehör.

- Programvara: PC/laptop med Tacx-appar
- Manövrering: Med alla enheter som kan anslutas
- Motståndsenhet: Elektronisk
- Realistisk lutning: 6 vid en totalvikt på 75 kg
- Simulerade nedförsbackar: Nej
- Max bromseffekt 10 sek.: 800 Watt
- Sprintkraft 1 min.: 700 Watt
- Masströghet: 11,81 kg Svänghjulseffekten: Ju högre värde, desto mer realistisk upplevelse.

KOPPLA TILL WINDOWS-PC
I stället för en surfplatta eller smartphone använder du din dator och ANT+-antennen för att justera motstånd och läsa av dina prestationsdata medföljer ej. Dataprogrammet Tacx Trainer Software 4 Advanced erbjuder till exempel längre filmer i full HD- eller Blu-Ray-kvalitet. När du cyklar ändras motståndet på bakhjulet automatiskt när lutningen ökar eller minskar.

FRISTÅENDE TRÄNING
När Flow Smart inte är anslu
Annonsör: Mathias Sand Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Cyklar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (5)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.