Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Hobbyhäst

4 000 €
Söker fortfarande en hobbyhäst till hobbyridning. Hästen ska klara av att ridas på ridplan, åker och kunna ridas med sällskap eller ensam ute i terrängen. Ingen hoppryttare eller tävlingsryrttare, endast som hobbyridning. Erbjuder ett kärleksfullt hem med häst kompisar och i en lugn miljö ute på landet.

Jag har hållit på med hästar i 23 år och haft egen häst i några år samt ridit på ridskola i 17 år. Jag är dock ingen proffsryttare men är endå villig att lära mig. Rider för tränare 1-3 ggr/vecka. Hästen får gärna vara utbildad så att den kan alla gångarter och lite till.
Ingen sto eller hingst, bara en valack. Kommer inte överens med stona. 😉
Kallblod eller halvblod går bra och ca. 155-170cm.
Hästen ska vara snäll och ha egen motor.
Och gärna en frisk häst, detta kommer att vara hästens sista hem och då vill man ju ha en häst som klarar sig i flera år.
10-16 år, åldern är egentligen inte så stor skillnad bara den är ridbar och klarar av många år till.

Max. pris är 4000€

Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Köpes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.