Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

GSM Starter till Webasto/Eber

170 €
Starta bilvärmaren med telefon kan användas både till Webasto och Eberspächer den är menad för Webasto men kan användas till Eber och behövs bara kast om lite kablar jag har använt den till båda två. Du kan starta, stoppa, ställa start tid för värmaren som då går 30 eller 45 min beroende vad klockan i bilen är inställd för. Men du kan även själv välja hur länge den ska gå, upp till 999 minuter, men då behövs nog stort batteri Det enda som behövs till är ett simkort, best med ett preapaid kort Jag har använt denna två vintrar och den har fungerat klanderfritt, sälj nu då min nuvarande bil redan har motsvarande starter. Medföljer handbok.
Annonsör: T Holmqvist Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Bildelar & Biltillbehör Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.