Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Stor egnahemshus Småbönders/Terjärv - 198 m2 - 800e/månad

750 €
För uthyrning stor egnahemshus. Huset byggdes 1957 och totalrenoverades 1998 och har ett kök, vardagsrum, 6 sovrum, bastu och många garderob. Den har en boyta på 198 m2 och har en källare. Uppvärmning sker med el och ved. Det fins även en fiberanslutning.

Hyresgästen ansvarar själv för värme, vatten, el, tjänster och ved.

Gården är stor så man kan på somrarna odla fast rotfrukter.

Det finns en liten butik i byn.

Avstånd till Terjäv ca 15km, cirka 20 km till Kaustby och cirka 10 km till Vetil. Till närmaste granne är det 500 meter.

Din kredithistorik kommer att granskas. Husdjur måste avtalas separat. Om du är intresserad, ring eller skicka e-mail om dig själv / din familj.

Insättningsgaranti : 2000€

Adress: Ollasmossvägen 392, 68500 Småbönders
Annonsör: Martin Widjeskog Plats: 68500 Kronoby  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Uthyres
 Annonsörens alla annonser (2)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.