Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Privatundervisning i matematik

40 €
Jag erbjuder privatlektioner och läxhjälp i matematik, kemi och fysik inom ramen för grundskola, gymnasie och universitet i Esbo och Helsingfors.
Jag är tålamodig och hjälpsam tvåbarnspappa som har lång erfarenhet i undervisandet i matematik, fysik och kemi. Matematik och kemi har jag studerat vid Helsingfors universitet FM och pedagogik vid Jyväskylä universitet. Stödundervisning har jag hållit i nästan 25-års tid, samt undervisat på prepkurser och skolor.
Stödundervisningen anpassas alltid till elevens nivå, förutsättningar och tempo. Privatundervisningen ordnas antingen hemma hos eleven eller enligt överenskommelse. Antalet lektioner och lektionstiden får eleven själv bestämma.
Kontakta gärna för mer information eller bokning:
Henkka Metsälä, tel. 0451208668
http://matematiikan-yksityisopetusta.webs.com/privatlektioner.htm
https://matematiikanopetus2.wixsite.com/espoo/privatundervisning
Annonsör: Henkka Metsala Plats: 02200 Esbo  Visa på karta
kategori: Verkstad & Service Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.