Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

HUS TILL SALU PÅ BRA TOMT I JAKOBSTAD

128 000 €
Hus i 1 1/2 Plan på ändtomt angränsande till Lannäslunds ägor, lämplig för den som uppskattar närhet till naturen för motion, friluftsliv och hundpromenader. Huset är från slutet av 70-talet men det mesta är renoverat de 12 senaste åren, nytt kök, nytt badrum och bastu, laminatgolv med golvvärme i nedre våningen, nya innertak och laminatgolv i nedre våningen, ny golvmatta i övre våningen, rörsanering och delvis förnyad el utförd. Huset har 5 rum och kök, badrum, bastu och 2 toaletter. Fasaden är målad och huset har fått nytt vattentak i oktober 2019. Huset har förutom golvvärmen vattenburna radiatorer i alla rum och oljepannan och brännaren med automatik är förnyade till energisnåla enheter.
Annonsör: Christian Krokvik Plats: 68630 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.