Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Uthyres Bofinken 1 i vörå 36m2

Uthyres lägenhet i Bofinken 1, Vörå 36m2

Finns fina möjligheter

Alt 1: Lägenheten är i behov av renovering, är du händig och vill arbeta av hyran så är detta alternativ ypperligt för dig!! Jag betalar materialet

Alt 2: Du vill byri hyr men vill int jär na annat änn bestäm färger/tapeter/köksdörrar m.m, nou problems.. Ta kontakt så fixar vi en fin deal :

Som tidigare så kör vi me vinkkipalkkio, han/hon som deilar/taggar en persoun, som leider till att han/hon byri hyr lägenheitin vår så får ett presentkourt till K-Market Vörå eller Vörå Blomstertjänst på 30€!!så gott fålk deil/gill/tagg

Uthyres lägenhet i Vörå
Bofinken 1, 36m2 1rum +kök
Ledig enligt överenskommelse
Ta kontakt 0503076984
Annonsör: Kim Kattil Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.