Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Egnahemshus i Vörå, Kvarnvägen 6

219 000 €
Ett vackert och välplanerat hem i Vörå. Huset består av 3 rum och kök, wc, badrum, bastu samt klädvårdsrum. Det rymliga vardagsrummet är byggt så att det lätt går att avdela till ytterligare ett rum, på så vis får man tre sovrum. Köket är stilrent inrett, finns båda bardisk och plats för köksbord. I badrummet finns en bubbelpol var man kan koppla av efter arbetsveckan och även gå i bastu om man så önskar. I anslutning till badrummet finns ett klädvårdsrum. Huset värms upp med centralvärme och alla rummen har ställbar golvvärme vilket ger en behaglig värme. I vardagsrummet är det färdigt förberett för en öppenspis och i alla fönster finns persienner. Bakom huset finns plats att bygga en stor terrass om man så önskar och till huset finns två ingångar. Luftkoniditioneringen i huset är maskinell och med värmeåtervinning. I anslutning till huset finns även ett garage på 18,6m2 och ett förråd på 10m2. Huset är beläget nära skidbacken i Vörå och all service finns inom en kilometer. Ta kontak för en personlig visning och kom ut och bli förtjust i detta vackra hem.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/myytavat-asunnot/vaasa/kvarnvagen-6
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.