Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

Färgkasetter till Canon printer

24 €
Säljer 7 st nya färgkasetter till Canon printer. Koden är CLI-551XL/PGI-550XL. Passar till flera modeller av Canon Pixma printrar, kolla på nätet. Färgkasetterna är köpta från Mustekasetti.com för några månader sen och är alltså inte Canons originalkasetter. Har ett set om 5 st plus två extra oöppnade paket färger yellow och BK-svart. Vår printer gick sönder och de här passar inte till den nya. Kan också ge med de halvt använda som är i gamla printern om så önskas. Finns i Vasa. Kan postas mot portokostnad.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Datorer & tillbehör Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.