Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

MB 190 1.8

2 200 €
Säljer min 190 nu då jag tyvärr inte har tid eller utrymmen att fixa klart bilen.
Har så gott som alla delar för att få bilen i körbart skick. Allt som återstår är att montera kofångarna, måla och byta batteri, efter det bör den var OK för besiktning.
Har nyss bytt framskärmarna och med kommer nya AMG fram och bak kofångare och en ny grill.

Har nyligen gjort en hel del vanliga service saker såsom: Bytt rem, oljefilter, luftfilter, olja, tändstift, tändkablar och mycket mer. Även motorfästena har nyligen blivit bytta.
Som plus bör nämnas att karossen är sportline, i väldigt gott skick och så gott som rostfri. Inredningen är också i bra skick bortsett från den vanliga revan i förarsätet. Också splitternya JR11 fälgar med nya sommardäck kommer med.

Glömde säkert att nämna en hel del saker så det är bara att ta kontakt. Priset kan diskuteras, kan även tänka mig att sälja utan sommarfälgarna till ett billigare pris.
Årsmodell: 1993 Km: 425000
Märke: Mercedes-Benz Modell: 190 1.8
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Bilar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.