Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Villatomt med villa

28 000 €
Lägenheten Solvik RN:r 8:21 i Kyrkoby by av Nykarleby stad om 4990 kvm på planerat område. Har varit använd som villatomt men växt igen. Finns en gammal villa på tomten. Finns bilväg. Tyvärr inget vatten men nära till elnätet. Servitutsväg går att hugga upp till vattnet med 5 meters bredd.
Annonsör: Camilla Heikius Plats: 66900 Nykarleby  Visa på karta
kategori: Tomter Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.