Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Valmet 702

5 600 €
Säljes valmet 702. Passar bra som gårdstraktor och mer. Ringar ännu i ok skick,bromsar ok,oljor hålls på plats. Motorvärmare finns och värme i hytten,ny chaförstol,lampor ok.Timmar 6000 nånting men den fungerar ej så vet ej vad den gått.Topplocket,spridare och koppling blev remontad 5år sedan.Gått som en klocka sen dess.Har använts årligen mest till förflyttning av båtar och lite snöskottning,ved transport.Registrerad.Traktorn är 1975 ans årsmodell om jag minns rätt. Kan ses och provköras på kristinestadsvägen 1004,64250 Pjelax.Traktorn är privatägd så ingen moms finns i priset. Säljes för 5600e
Annonsör: Marcus Plats: 64250 Pjelax  Visa på karta
kategori: Traktorer & tillbehör Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (26)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.