Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Modernt Älvsbyhus i Helsingby, Laihelavägen 525B, visning lördag 9.11 kl 11.00

289 000 €
I Helsingby finner ni detta moderna Älvsbyhus på 144m2. Huset som är byggt 2014 består av 5 rum och kök, badrum, bastu samt en oinredd övervåning på ca 60m2 var man kan få ännu 2-3 rum. På den stora lummiga tomten 4110m2 finns ett garage med plats för en större bil samt ett förråd. Skolorna ligger nära, svensk skola ca 1 km och finsk skola ca 2 km och in till Vasa tar man sig på 10 minuter. Detta hus är med tanke på läget och storleken perfekt för en barnfamilj. Låter detta som ett hus för just Er familj så kom ut på visning på lördag!
Annonsör: Asunto Björndahl Plats: 65520 Helsingby  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/myytavat-asunnot/vaasa/laihelavagen-525-b
 Annonsörens alla annonser (22)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.