Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Mekonomen bilservice Nykarleby - avtal + utrustning etc

Mekonomen Bilservice i Nykarleby är ett av Kaspro Ab:s verksamhetsområden vid Jakobstadsvägen 26. Kaspro kommer från och med årskiftet att fokusera på karossombyggnationer för den norska och finska marknaden, krockskade-, vindrutereparationer och måleriverksamhet och söker därmed övertagare av Mekonomen bilservice i Nykarleby.

För den intresserade nu en enkel och snabb möjlighet att starta en bilserviceverkstad med färdigt utvecklat koncept bara att fortsätta med genom att flytta till egen verksamhetspunkt. Avtal, it-system, utrustning, lyft, däckmaskiner, verktyg, reservdelar, skyltar, kundmottagningsdisk, hyllor, vätskor, tfn-numror etc..

Priset för ett övertagande är helt beroende på vad ni själva är intresserade av att ska tillhöra affären.

Ps. Tveka inte att höra av dig direkt ifall det verkar intressant
Annonsör: Kaspro / Niklas Nygård Plats: 66900 Nykarleby  Visa på karta
kategori: AFFÄRSVERKSAMHET Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.