Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Mercedes benz 230 kompressor

1 950 €
Hej! Säljes bra bil som är i bra skick!

Säljer bilen pga att jag inte har någon större användning för den, Bilen går bra i motor och växellådan växlar fint! Hade bilen på service och fixade iskick bromsarna på den! Kvitton finns på de delar som blev utbytta!

Plus+

- Full läderinredning
- Nybesiktad
- Vinter samt sommar ringar
- Pioneer stereo med Aux
- Elsäten

Det ända minus som jag själv vet av är att det finns lite ytrost och lacken inte är den bästa på vissa ställen men bilen är ändå gammal så för sin ålder är den bra i skick! Bilen är automat växlad! Kom och provkör! Kan även fås med baslåda 12 för en liten slant extra! Priset går att diskuteras vid snabb affär!
Årsmodell: 1998 Km: 314
Märke: Mercedes Modell: C230
Annonsör: SL Plats: 68700 Terjärv  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.