Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

MÖJLIGHET FÖR DEN HÄNDIGE

49 000 €
Köp en billig aktielokal och renovera den själv.
2 r+k, 59,5 m²
Asunto Oy Brennerinpirtti på Brennerstigen 4 i Gamla Vasa är ett bostadsbolag med 60 lokaler. Under de senaste åren har standarden på fastigheten och omgivningen markant höjts. Huset har försetts med toppmodern fastighetsautomation, som avsevärt har sparat energikostnaderna, nya ventilationsaggregat har installerats, ytterdörrarna har förnyats och nya låssystem med koder har installerats, samtliga fönster och balkongdörrar har bytts och källarutrymmena har sanerats. En stor del av lägenheterna har renoverats. På utsidan har gårdsplanen och parkeringsplatsen asfalterats och renhållningskärlen har flyttats under jord Molok.
Vi säljer lokalen till ett pris som klart understiger marknadspriset i området.
Annonsör: Roger Langels Plats: 65380 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.