Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Fin lägenhet i Torreveija

250 €
Detta är en mycket fräsch lägenhet på 65 m2 som har 2 sovrum med 4 sängplatser. Lägenheten ligger på Calle Galeon och är utrustad med AC, diskmaskin, tvättmaskin, wifi, skandinaviska TV-kanaler, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, micro, ugn, en dramaten, sängkläder, handdukar, och dricksvatten i kranen. Hiss finnes också! Det är 650 meter till stranden och gångavstånd till mataffärer och restauranger.

Priset för att hyra är:
2400 SEK veckan September -Maj
2900 SEK veckan Juni-Augusti
5400 SEK månaden September -Maj
9000 SEK månaden Juni-Augusti
El och vatten ingår i hyran.

En tillkommande avgift är 65 euro som betalas kontant på plats. Detta är för nyckelutlämning, slutstädning och tvätt av era bäddset samt handdukar.

På länken nedan kan du se båda våra lägenheter 😊
http://hyraitorrevieja.bloggonline.se/Fin-lagenhet-uthyres-i-centrala-Torrevieja-/

Lotta
Annonsör: Lotta Plats: 42470   Visa på karta
kategori: Utländska bostäder Typ: Uthyres
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.