Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Charmig Takvåning i Torrevieja

300 €
Förutom att lägenheten är charmig är den utrustad med:
*Garage *Tillgång till pool *Balkong i söderläge *Privat stor takterass med sol från morgon och kväll
*Dricksvatten i kranen *AC i samtliga rum *Två sovrum varav ett dubbelrum och ett med våningsäng där undersängen är 140 cm bred *Sängkläder och handdukar *En toalett med dusch *Hårblås och plattång *Wifi och skandinaviska TV-kanaler *Diskmaskin *Tvättmaskin *Ugn och spis *Micro *Kyl och frys *Kaffebryggare *Brödrost *Vattenkokare *En dramaten *Strandstolar

Pris: 3000 SEK/veckan Sept - Maj 3500 SEK/veckan Juni-Aug 6500 SEK/mån Sept - Maj

El och vatten ingår i hyran.

En tillkommande avgift är 65 euro som betalas kontant på plats. Detta är för nyckelutlämning, slutstädning, tvätt av era bäddset samt handdukar.

Lotta
http://hyraitorrevieja.bloggonline.se/Takvaning-uthyres-centralt-i-Torrevieja/
Annonsör: Lotta Plats: 42470   Visa på karta
kategori: Utländska bostäder Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.