Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Diesel Generaattori Matrix PG 6000-D-silent

300 €
Märkskylten på bilden visar kraften. Generatorn väger 140 kg så jag bestämde mig för att göra den till en vagn. En ytterligare funktion är mantlarna som rör sig med gaffelspinnarna. Generatorn har ett nytt batteri som har tagits bort inifrån generatorn eftersom det inte skulle ha passat där. Dessutom ersattes kablarna med tjockare kablar och huvudströmbrytaren lades till. Batteriet är 70 A som också kan ge extra ström. Anledningen till att jag säljer detta är för att jag inte är helt nöjd med att generatormotorn går. Ja startar upp och flyter ut från alla punkter. Ljudet i maskinen är ganska tolererbart, men maskinen, eller avgasröret i synnerhet, börjar glöda när genen slår längre. Så detta säljs för reparation. Jag känner inte riktigt till dessa enstaka cylindrar, så det här är en fantastisk möjlighet för dig om du tror att du kan få maskinen rätt. Lyssna på riktiga erbjudanden! Generatorn kan tas bort från vagnen om du bara vill ha generatoren. Generatorpris utan batteri och vagn 300 euro.
Annonsör: Arto Kauppi Plats: 66500 Lillkyro  Visa på karta
kategori: Lantbruksmaskiner & Redskap Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (5)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.