Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Söker traktor jobb T.ex Snöskottning

16 årig pojke med traktorkörkort söker traktorjobb eller gräsklippning. Har tidigare erfarenhet av att ploga, kultivera, slå gräs och köra och backa med traktorkärra. Har kört hjullastare och lite grävmaskin å. Har egen traktor som är på bilden med frontlastare och schaktblad och en kipa 11 tons kipkärra med högsidor och lågsidor och extra förlängning.
Längd 5 meter utan förlängning och med förlängning 6,50 meter
Kan också skotta snö.
Eller grävmaskins köras.
Andra praktiska arbeten kan också vara intressant.
Annonsör: Elias Tallskog Plats: 65460 Tölby  Visa på karta
kategori: Tjänster Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (13)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.