Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Ski-Doo summit x 800R -08

4 500 €
Säljer nu min summit. Motorn är nyrenoverad, bara inkörd så nu är det bara att gasa. Jag har lagt på andra framstötdämpare med clickers sista bilden så man får ställa in dem som man tycker. Förra ägaren hade laggt några delar till variatorn men minns inte vad det var, skulle gissa på helix och fjädern. Säljes med orginal framvagn och orginal ljuddämpare. Spi Ljuddämparen och 36 framvagnen kan köpas med för lite extra. I papren är den registrerad för två så med extra säte får man ta med passagerare. Ny reserv variatorrem kommer med!
Sedan till minusen:
-Kåporna har lite repor
-Mätaren visar 4800km men är i verkligheten något mera än det
-Hastighets mätaren lever lite sitt eget liv, ibland visar den inte hastighet/fel hastighet.
-Knappen till handvärmaren lossnade för nån dag sen.
Skall försöka fixa mätaren och knappen då jag har tid.
Årsmodell: 2008 Km: 4800
Märke: SKI-DOO Modell: Summit X 800R
Annonsör: Valtteri Plats: 65920 Norra Vallgrund  Visa på karta
kategori: Snöskotrar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.