Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Jake piratskepp

15 €
Fischer price piratskepp i fint skick. Nypris ca 60 euro. Finns i Solf, kan fås till Vasa.

Jake och Piraterna, erbjuder dig ett Piratskepp Musikskepp Bucky med många funktioner. På en av fartygets knappar kan du aktivera, ladda och skjuta med vattenkanonen. Krokodilen Tick-Tack kommer att störta igenom en dold lucka med sina klapprande tänder om du trycker på den andra knappen! Om du trycker på den tredje knappen kommer Jakes ledmotiv och fraser spelas upp. Under striden ute till havs, kan piraterna glida ner för en rutschkana som sitter på fartyget! Med alla dessa funktioner har du allt som en ung pirat behöver! Batterier medföljer.
Annonsör: Lina Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: Leksaker Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (10)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.