Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Stihl FS490 cemkw Röjjsåg

820 €
Säljes ca 1 gång använd 3h till gräsröjjning+lite kling röjj FS490C Röjsåg med handvärme och blir inte använd mer hellär pga ingen skog eller nåt. Röjjklings kit+gräskit dubbla vinkelväxel enkelt att byta medföljer och yrkes sele. Årsmodell 2018,uttagen 2019.OBS ej den på bild men likadan. Priset är med moms och avdragbart. Passar det inte löser du ut en ny röjsåg som blir rejält högre med gräskit till som säljes skillt för 170e. KLinga sitter i 225mm. snabb och smidig affär får du med en ny hårdmetall klinga 225mm av stihl.

Finns på kristinestadsvägen 1004, 64250 Pjelax
Annonsör: Marcus Plats: 64250 Pjelax  Visa på karta
kategori: Skog & Trä Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (26)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.