Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Nyrenoverad 1 r+kv i grundrenoverat egnahemshus i London, Jakobstad

395 €
Det är ett stockhus som genomgått grundrenovering 2017. Läget är väldigt omtyckt.

Allting är nytt invändigt fram till stockväggen, som har tilläggsisolerats. Som isolering valdes ekovilla för att huset fortsättningsvis ska kunna andas och invånarna må bra. Dessutom har installerats ventilation med värmeåtervinning för att ombesörja god inomhusluft.
Fönstren har bytts mot 4-glasfönster som har väldigt lågt U-värde och är av modell immfria. Ytterdörrarna är också nya och moderna. Väggarna har skivats och målats vita. Köken är helt nya med LED-spotlights i taket. Också badrummen är helt nya, förstorade och har LED-spotlights i taket. All el inklusive elcentral är helt nytt och modernt. All VVS är helt nytt. Som sagt, allt har byggts nytt invändigt.

Övre våningen består av två likadana lägenheter 1 rum+kokvrå+WC/duschrum på 28 m² vardera plus förrådsutrymmen. Som golvmaterial sattes Tarkett golvmatta och förstås klinkers och kakel i dusch/WC, som har golvvärme och uttag för tvättmaskin.

Lokalerna har högt till tak, jättestort fönster och är väldigt ljust och fräscht. Allt är renoverat med högklassigt material, så jag behöver väl inte påpeka att hyresgästen bör vara skötsam och ta väl hand om huset.

Renoveringen av lokalerna är slutförd 2017 och slutsyn har förrättats i september 2018. Även gårdsplanen är grundförnyad och ny bilplats med motorvärmaruttag finns.

Läget är kanske stadens lugnaste ställe i närheten av centrum och Prisma och Citymarket. Gatan har ingen genomfartstrafik, knappt någon trafik alls.

Hyran är 395e/mån och lägenheten blir ledig att hyras från 1.4. Därtill kommer normala boendekostnader vatten och el enligt egna mätare samt avfall 9e/mån.
Annonsör: Kim Sundkvist Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
 Annonsörens alla annonser (7)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.