Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

1600- luvun aito iso almuvati kuparia

800 €Tästä uniikki sisustusesine olohuoneeseen.
Kirkollinen esine.
1600- luvulta oleva aito vati, pakotettua kuparia, keski-eurooppa, kastevati tai almuvati. Todennäköisesti almuvati. Molempina näitä näkyy kansainvälisissä kaupoissa esineen kuvauksessa määriteltynä.

Halkaisija 45 cm, kork 8 cm. Jämerää, paksua ja jäykkää tekoa. Kestää kolhuja ja tippumisia, ei mene miksikään kun on niin jämeräksi tehty.

Keskellä keskiaikainen liljankukka- symboli. Takaa hienosti hyvin tummaksi patinoitunut /sekä ripustusrengas. Etuosa pidetty kiiltävänä.

*Harvinainen kuparista tehtynä. Nämä tehdään tavallisesti messingistä ja nämä kupariset ovat vähempilukuisia.

Aiheet näihin kirkollisiin esineisiin otetaan tietenkin Raamatusta, 1500- luvulla Saksassa näitä tehtiin paljon ja nuo sen ajan messinkiset maksavat sitten 2 x tämän verran. Minulla on myynnissä myös sellaisten kopio huikean isona, 87 cm halkaisija ja se kiiltää hienosti.
Se on kuitenkin 1900- luv tehty, katso muut ilmoitukseni.

Myynnissä on myös aito ja suuri Kiinalainen Ming- Dynastian sinivalkea KRAAK-vati 1500- luv lopusta ja muuta antiikkia.

-nämä ovat kalliita vateja, netin antiikkikaupoissa hintaa kuparisilla on tavallisesti siinä 1000 euron molemmin puolin. Messinkiset varhaisemmat ja varsinkin Englannissa niiden hinta on usein 2 x sen verran.
Tarjouksen jättämistäkin voi aina kokeilla. Katsotaan sitten.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Möbler & heminredning Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.