Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Ktm exc 300

3 500 €
Säljer nu min ktm då jag inte kör med den mera. Har kört mest enduro så det finns repor i kåporna. Det finns lite allt möjligt på den t.ex. nissins huvudcylindrar, bättre fottappar, stepup bänk, mousse till däcken osv. Bra spikringar, plastdelar och något smått kommer med. Finns även rekluse automatkoppling samt elstart som man får med för en extra slant. Orginal mätaren har gått sönder för förra ägaren så det sitter en annan timräknare på nu. Den är medkörd ca 400h. Timmarna för vev, ramlager samt kolv börjar vara fulla så det skulle inte sitta fel med en renovering av motorn. Om ine dden blir såld som den är renoverar jag själv motorn sen då jag hinner men då stiger priset förståss. Den är registrerad.
Årsmodell: 2008
Timmar: 400
Märke: KTM Modell: Exc 300
Annonsör: Valtteri Plats: 65920 Norra Vallgrund  Visa på karta
kategori: Motorcyklar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.