Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Egnahemshus i Kvevlax sökes

Hej! Vi är intresserade av att köpa ett egnahemshus i Kvevlax. Ta gärna kontakt om ni själva kommer att sälja/flytta eller kan tipsa om hus till salu. Både renoveringsobjekt och nyare hus intresserar. Gärna kring 150m2 bostadsyta men allt beaktas! ...endast uppmärksamhet med bilden.
Annonsör: Johan Plats: 66530 Kvevlax  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Köpes
 Annonsörens alla annonser (8)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.