Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Köpes egnahemshus eller tomt i Vasa/Korsholm/Malax

Vi letar efter ett egnahemshus i bra skick. Gärna färdigt och stilfullt renoverat med fina, ljusa trägolv, men vi kan också tänka oss att renovera själva. Huset får gärna vara i storleksklassen 110-130 kvadratmeter och ha en fin trädgård. Vi bor gärna i Hemstrand, Dragnäsbäck, Vikinga, Brändö, Vasklot, Sandviken, gamla Västervik eller Gerby. Sundom är också ett tänkbart ställe. Vi är även intresserade av hus i t.ex. Karperö, Singsby och Smedsby och varför inte Malax.

Allt på Etuovi har vi stenkoll på. Har du ett hus vi inte sett än? Tomter i samma områden är också intressanta. Hör av dig!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: BOSTÄDER & TOMTER Typ: Köpes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.