Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

VALP

Jag är en 21 åring som söker en valp till våren 2020. Jag är mycket van med hundar då jag alltid haft minst en vid min sida. Nu då jag inte bor hemma längre, känns det tomt utan en fyrbent bästa vän. Eftersom jag studerar och får ledigt i april/maj vore det passande att då ta hem en valp, då jag då har mera tid för den. Jag söker en mindre hund, som ryms med mig i min lägenhet. Gärna blandras, men allt beaktas.

SÅ min fråga är alltså, ska du/ni få valpar i vår? Ta då kontakt via mail eller sms, och berätta mera. Endast seriösa förslag, tack! :
Annonsör: Jonna Plats: 66140 Övermalax  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Köpes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.