Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Hyr Airsoft spela med vänner

Hyr airsoft av oss och ha roligt och spela med vänner och utmana varandra.

Vad är airsoft?
Airsoft vapen är kopior av riktiga vapen. Vapnet skjuter små plast kullor som inte ger något märke på kläderna. Inom airsoft kan man spela flera olika strategi spel mot sina vänner. När spelet är igång kommer du garanterat känna när adrenalinet pumpar inom dig. I våra hyr paket så har vi satsat på ordentliga vapen med kvalitet och skyddande utrustning för ögon och ansikte. Så att du ska få den bästa och roligast upplevelsen av att spela airsoft.

I våra paket ingår alltid kontrollerade vapen före uthyrningen, kulor och skydds utrustning, godkända glasögon och ansikts mask ingår i våra pris.

- ni kan hyra av oss som grupp och spela på egen hand
- vi kan ordna spel för grupper, föreningar, företag
- team utbildning för ert företag
- ordna spel område om det behövs
- spel tid från 2 - 2,5h eller 3 - 3,5h
- säkerhets genomgång av vapnet och spelregler

Vi kan komma med ut och hjälpa er att ordna olika airsoft spel med er grupp. Meddela oss gärna på god tid så är det enklare att planera in en gemensam spel dag.

Kontakta oss per tel. eller mail för lediga dagar eller priser.

På kommande flera olika airsoft vapen och utrustning för försäljning på vår hemsida.

www.jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
tel: 040-7529338
Annonsör: Jesaja Sport Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Sport & Fritid Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (13)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.