Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Ett rum + kokvrå uthyres i Vasa

530 €
Etta 33,5 m2 med stor inglasad balkong uthyres i Vasa från och med 1.3. Huset är byggt 1999. Adressen är Storalånggatan 72 B19. Balkongen och alla fönster är mot den lugna innergården, så man störs inte av trafiken.
Lägenheten är ljus och har en öppen planlösning. Köket är nyrenoverat för bara några år sen. I köket finns kyl och frys, spis, fläkt, micro och diskmaskin. I huset finns tvättstuga, men badrummet är tillräckligt stort för att man ska få plats för egen tvättmaskin om man så önskar. Det finns också ett separat förråd samt kallförråd i källaren.
Hyran är 530 € + vatten 25 €/person. Hyresgästen gör ett eget elavtal. Vi söker i första hand en långvarig hyresgäst, men kan också diskutera ett tidsbundet hyresavtal fram till september 2020. Rökfri hyresgäst utan husdjur önskas. Garantihyra 1000€. Kredituppgifter kontrolleras. Ifall du är intresserad kan du sända mig ett meddelande eller ringa 0400605416.
Annonsör: Lena Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.