Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Ryds 535 Ny båt / Hydraulstyrning

15 900 €
Säljes en robust båt från Ryds. Ryds 535 ny båt 2018 modell. Motor Mariner 90 hp från 2001,fullservad,in synkad,nytt drev. Ny Dynsats,ankare,fendrar,rep medföljer.Toppmonterat reglage som hålls som lyxigare..Bra med stuvningsfack i hela båten. Ett robust paket.Kolla in den på ryds hemsida om du undrar mer.
Mycket prisvärt paket.Ny Bromsad trailer kan köpas till om så önskas. Båten har varit sjösatt och utprovad med rätta propellern till detta paket. Färdig Registrerad. Kan jämföras med rönnqvist 515/550 och övriga. Dock har denna höga sidor&hög fribord och rejäla räcken vilket gör den väldigt säker i hög sjö och övrigt. Den är också hög i fronten så det passar utmärkt till att stiga av på bryggor smidigt då höjden e oftast jämn lik med de flesta bryggor samt de rejäla räcken gör det säkert att stiga i land. Har nu 26/3 monterat en splirrans ny hydraulstyrning på den som klarar 150hp samt ny propeller. Båten gick stabilt å bra i sjön, finns vridet att ta ur 90hp så den flyger ur sjön direkt vare sig tom eller full lastad. Sjösätter den igen nu och använder den själv tillsv någon är intresserad av att köpa den.
Årsmodell: 2018
Märke: Ryds Modell: 535
Annonsör: Marcus Plats: 64250 Pjelax  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (20)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.