Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

Saab 9000 2.3t manuaali

900 €
Ajanpuutteen ja liian monen projektin vuoksi myyntiin ministerimallin tonnari, jolla on hieno ja erikoinen historia.

Kuva:
https://www.instagram.com/p/B9XLnC7AP5W/?igshid=hdjquu3isdbn

Auton kori on ryhdikäs ja hyvässä kunnossa, kestää pidemmänkin katselun, kaukaa ja lähempääkin.
Siitä todisteena helmikuussa autoon tehty katsastus. Leima siis löytyy, ei ongelmia siis ajamisen suhteen.

Trionic 5.2 ja siinä on etanoliohjelma, arvioiden mukaan 230-240 hv. Halpaa ajoa ja ympäristöystävällisesti.

Autossa on paljon uutta osaa muunmuassa lambda, kytkin, moottorin lämpöanturi ja sitä on huollettu ja korjattu mm. Polttoainesuuttimet induktiopesty, sytytystulpat, moottoriöljyt ja -suodatin uusittu.

Vielä olisi kuitenkin askarreltavaa
-Päällimmäisenä se, että yläputki hieman pingottuu auton lämmettyä. Sitä en tiedä tokenisiko aihe kansinaulojen uudelleenkiristämisellä. Jos ei sillä, pahvia uusiksi.
-Syylarin oksaliitin on katkennut joskus ja kasattu liimalla ja teipillä, ei vuoda, mutta syytä olisi uusia syylari ajan saatossa.
-Ajoittain käynnistyminen vaatii useamman startin. Virtalukon pohja kaupassa mukana.
-Ilmastoinnin putki vuotaa, uusi mukaan

+Mukaan saa muitakin uusia ja käytettyjä varaosia mm. KAA-anturi mitä et mistään enää löydä!, nopealle ostajalle iso säkillinen, mm. huolto-osia mukaan.

Alla on pitävät nastarenkaat harrastajien himoitsemilla 15 softspoke-vanteilla.

Auto vetää hienosti ja on tehokas, kunhan pitoja saa. Siinä on myös hienoa fiilistä ja tien päällä auto on todella vakaa ajettava. Olen ajanut sillä 400 km siivun ilman mitään ongelmia ja viime aikoina kaupunkiajoa ja työmatkaa hyvillä mielin.

Tästä hyvä ja näyttävä Saab 9000 projektiksi, vielä kun nämä ovat halpoja. En haluaisi makoottaa pihassa odottamassa aikaa muilta, jos jollakulla muulla olisi enemmän resursseja antaa tälle hienolle autolle enemmän huomiotaan.
Årsmodell: 1993 Km: 302000
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Bilar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.