Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Toyota corrola

1 000 €
Säljes en väldigt ädel och vällbehålen bil, toyota corrola 1.6l bensin 1988 manuel, körd 259tkm,besikta idag 10.3.2020, går bra har aldrig haft desto värre fel ända som har varit är att man ha eventuellt behöv ha start hjälp när den har ståt länge på vinter, varit i vårt ägo i ca 3-4år, blivit bytt radio till liti mer modern med aux, finns dragkrok och nästan ny sommar däck på plåtfälgar och kördugliga vinterdäck. Bra och billig att äga säker som bruksbil om man inte har så höga krav, priset kan diskuteras om man hämtar så fort som möjligt
Årsmodell: 1988 Km: 259000
Märke: Toyota Modell: Corrola
Annonsör: David Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: FORDON Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.