Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Fin Solf folkdräkt

1 199 €
Hej!
Jag har själv sytt denhär Solf dräkten men nu är den tyvärr för liten åt mig. Efter många år får jag lov att sälja den så att nån annan kan njuta av den.
Den är i storlek 38 skulle jag gissa. Kjolen har jag gjort lösare men kan fixa den så att den passar köparen. Knapparna på västen kan jag sy fast igen det var bättre att förvara utan knapparna.
Det finns extra tygbitar som skulle passa till en liten väska t.ex.
Ta gärna kontakt och kom och ta en titt.
Finns i Tölby.
Annonsör: Katharina Sjöberg Plats: 65460 Tölby  Visa på karta
kategori: Kläder & skor Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (10)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.