Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Irish Cob + shettis

10 €
En 8-årig Irländsk Cob sto och en 27-årig Shettis sto finns för uthyrning på egen gård i Sideby. Båda två går att rida och köra. Främst vardagar skulle be behöva få röra på sig. Shettisen har några egenheter t.ex. att hon inte gillar att bli borstad under magen. Hon får också eksem om man låter henne äta grönt gräs. Irlands coben är ok att rida i inhägnader och passar där också för nybörjare. I terräng kräver hon en mera erfaren ryttare för hon är inte 100 säker i trafiken. Shettisen bryr sig egentligen inte om någonting. Det finns bra tillgång till terrängstigar och på en åker finns ridplan. Ta först kontakt genom att berätta lite om dig själ. Hyran går att diskutera om man t.ex. städar stallboxarna. Hästar hyrs inte bort från gården.
Annonsör: Suvi Plats: 64490 Sideby  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.