Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Erbjudande kajken Wilderness Tempest 170

Erbjudande kajken Wilderness Tempest 170

Nu på erbjudande för 1390€ normalpris 1599€

Finns i lager i färgen gul eller röd.

Längd: 518 cm
Bredd: 56 cm
Vikt: 27.5 kg
Kapacitet: 159 kg
Sittbrunnsmått: 86x46 cm
Utrustning: Phase3-säte, SideLock FootBrace System, luckor i för och akter samt fikalucka. Skädda.

Toppmodellen från Wilderness Systems. En härlig kajak att paddla även när det blåser hårt. Modellen passar medelgoda till duktiga paddlare. Dess design gör det möjligt att paddla i mycket grov sjö och ha roligt istället för att kämpa med att hålla sig på rätt köl. Bra fart, god stabilitet och mycket bra manövreringsförmåga gör det här till en riktig favoritkajak för många av våra kunder. Hög finish och detaljkvalite. Wilderness Systems fantastiskt fina Phase3AirPro- säte gör dig ett med kajaken, du sitter som gjuten på samma sätt som i en forskajak.

www.jesajasport.fi
tel: 040-7529338
Annonsör: Jesaja Sport Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (13)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.