Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Uthyres semesterbostad i centrala Vuokatti

75 €
Uthyres semesterbostad i centrala Vuokatti med utsikt över Aateli och Vaaraterrängen. Lägenheten består av kök, 2 sovrum, vardagsrum, wc/dusch samt bastu. Lägenheten har sovplatser för 6 stycken 2+2 i sovrummen samt 2 st i bäddsoffa. Köket är fullt utrustat och har även en diskmaskin. I WCn finns tvättmaskin. Lägenheten ligger centralt med ca 100m till skidspår och ca 200m till slalombackar, även mataffär på gångavstånd.
Torkskåp finns i lägenheten. I anslutning till lägenheten finns ett skillt utrymme för vallning av skidor samt förvaring av te.x sportutrustning.

En städavgift tillkommer per vistelse vilket betyder att ni kan bara njuta och lämna städningen när ni checkar ut. Vill man ha sängkläder och handdukar kostar det 21€/pers. Välkommen att njuta i Vuokattis fina natur och breda utbud av aktiviteter som passar alla oberoende ålder!

Priser:
augusti 75euro/dygn
september-november 80euro/dygn
december-mars 90euro/dygn
april-maj 60euro/dygn
juni-juli 75euro/dygn

+ 77€ städavgift/vistelse
+ 20€ djuravgift

Vuokatti erbjuder bl.a:
- Angry birds activitypark
- Skidspår
- Rullskidsbana
- Slalombackar
- Katinkulta spa ja vattenpark
- Adevnture park
- Ensilumenlatu öppnar varje år 10.10 kl.10
- Vandring
- Skidtunnel
- MTB
- Simhall
- Tennis
- Ishockey
- Vuokatti sport olympic training center
Annonsör: Annika Plats: 68570 Larsmo  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.