Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Kikare Mate 7X50

40 €
Denna Marine Quality 1852-kikare är försedd med autofokusfunktion och saluförs till ett mycket lämpligt pris och är en modell som erbjuder balanserat förstorings- och ljusintensitetsförhållande, Kikaren är mycket lämplig för användning i båtar, modellen är 7 x 50, varvid optikens förstorings- och ljusintensitetsförhållande är optimalt.

Kikare med större förstoringsfunktion är svåra att hålla stadigt i handen, så att objektet ska synas skarpt. En mindre diameter på främre linsen skulle å andra sidan minska ljusintensiteten dvs. bildens klarhet.

Kikaren är försedd med BK-7-prismor samt praktiska hopfällbara sökare för användare av glasögon.

Bildvärdet indikerar bredden på synfältet från 1000 meters avstånd vid användning av kikaren. Kikarens 7,1° bildvinkel ger ett 119 meter brett spektrum på 1 000 meters avstånd.

• BK-7-prismor
• gummiförstärkt stomme
• hopfällbara ögonmusslor – en betydande fördel för användare av glasögon
• bildvinkel/synfält: 7,1° 119 m / 1000 m
• stänkvattenresistent
Annonsör: Fantoy Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Båtdelar & tillbehör Typ: Säljes
Mera info: https://www.fantoy.fi/se/vara-produkter/kikare/1852-kikare-mate-7x50.html
 Annonsörens alla annonser (38)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.