Raymarine Element 7S Kartplotter/Ekolod+SJÖKORT

498 €
Nya Raymarine Element 7 S är en kartplotter med GPS och ekolod.


Oavsett om du åker motorbåt eller seglar så är detta en fantastisk plotter. Den är blixtsnabb och via operativsystemet LightHouse Sport anpassar du plottern efter hur du tillbringar tiden på sjön. Via NMEA 2000 ansluter du AIS, autopilot, seglingsinstrument, motor- och tankgivare och VHF.Radare går att ansluta via wifi.

Med Element S-seriens navigationsdisplayer blir du fri att ge dig ut på öppet hav. Välj destination och låt Elements snabba och exakta 10 Hz GPS/GNSS leda vägen. Hitta fisken med det inbyggda CHIRP-ekolodet. Element S, som är konstruerad för enkel och prisvärd prestanda,blir snabbt din pålitliga kompis till sjöss. En fyrkärnig processor ger dig lyhörd prestanda och Elements displayer som funkar i alla väder och är lätta att läsa i solsken levererar snygga kart- och navigeringsdata i färg.


Levereras med:

Bygelfäste med monteringstillbehör

Sats för infälld montering med monteringstillbehör

Solskydd

Kabel för ström/NMEA2000, 1,5 m

Dokumentationsuppsättning

Förpackningen innehåller:
- Element 7 skärm
-Installations ställning
-Ström/datakabel
-Raymarine Lighthouse kartkort

Annonsör: Fantoy Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Båtdelar & tillbehör Typ: Säljes
Mera info: https://www.fantoy.fi/se/raymarine-element-7-med-navionics-silver-sjokort-cpt-s-eko-tempteraturgivare.html
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.