Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Använt dörrpaket till t.ex badrumsskåp

20 €
Säljer setet på bilden. Två dörrar, storlek bredd 29,5 cm och höjd 57 cm samt täcklist för t.ex belysning höjd 10 cm och bredd 60 cm. Gångjärn ingår till dörrarna. Dörrarna och listen är hela men färgen har bleknat och några små skavanker finns. Knopparna är mest nötta, kan behöva fixas. En extra mindre dörr med gångjärn fås på köpet om behov finns. Finns i Vasa.
Annonsör: Barbro S Plats: 65280 Vasa  Visa på karta
kategori: Bygg & Trädgård Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (42)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.