Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Sommarstuga på Halsön i Korsnäs

34 000 €
Trivsam sommarstuga med havsutsikt i öst-, syd- och västläge på södra Halsön, Korsnäs. Båtväg till stugan ca 1,5 sjömil från Västanlid. Stugan är 35 kvm med öppen planlösning. Tillhörande byggnader på tomten är vedeldad bastu med omklädningsrum på 8 kvm samt en förrådsbyggnad inkl. utedass på 7 kvm. Tomten är ca 2000 kvm.

GPS position: 62°50 01.4N 21°11 33.3E

Tag kontakt per telefon +358 50 5621696. Visning av stugan kan ordnas.

Annonsör: Håkan Fiskars Plats: 66200 Korsnäs  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (9)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.