Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Junkkari simulta 2500ST

6 700 €
Junkkari Simulta 2500T med eftermonterade skivbillar på gödselsidan. I relativt gott skick. Årsmodell ca. 2000. Funkar bra i lättbearbetad mark och stockar i princip aldrig. Frölåda monterad, passande för vallfrö mm. Ingen nämnvärd rost och slitage på normal nivå. Alltid tvättad och oljad och förvarad inomhus. Reservdelar finns en hel del i form av extra såbillar samt gödselbillar av släptyp. Digital arealmätare.
Pris 6700 inkl. moms eller bud.
Annonsör: Anders Björklund Plats: 64200 Närpes  Visa på karta
kategori: Lantbruksmaskiner & Redskap Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.