Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Brio kombi barnvagn

70 €
En välrullande briovagn som är skön att gå med, både för vuxen och barn, tack vare lufthjulen och brios unika dämpning i midjan. Den är ihopvikbar och ryms i alla bakluckor, även efter shoppingdagar då hjulen lätt går att ta loss och därför kan sättas som botten i bakluckan. Förutom dessa egenskaper kan man sätta i en liggdel som också är enkel att ta bort med ett sovande barn liggandes inuti. När barnet blir äldre kan man sätta barnet i sittställning och sedan enkelt vika ner ryggstödet när det blivit trött och behöver få ligga.

Då handtaget går att vinkla kan även äldre syskon bli sporrade att ge sina föräldrar en vila från skuffandet om man viker ner det så får den yngre sitta och njuta/ha roligt av en ny chaufför. Mycket glädje har våra barn haft med denna funktion.

Alla tygdelar går att ta loss för rengöring om behov finns, t.ex. om korgen under vagnen blir full av kvistar och alkottar, barnens skatter, eller då vagnen skall säljas vidare via Findit :D

Regnskydd fotskydd medföljer.

Alla delar av vagnen finns och funktionerna fungerar som de ska utan bekymmer.
Annonsör: Niklas Nylund Plats: 66900 Nykarleby  Visa på karta
kategori: Barnartiklar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.