Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Ragdoll mix kattunge pojke

550 €
Född 19.6.2020 på midsommarafton. En flicka o en pojke. Endast pojken ledig för reservation. Pojken har en extra tå på varje tass, blir långhårig!! Leveransklar i början av september då de är 12 veckor. Blir vana med barn och hund. Bor i vårt vardagsrum och växer upp med allt som hör vardagen till.
Rumsrenheten är i bra mall vid leveransen. Säljes gärna som innekatt - båda föräldrarna är innekatter, *fråga ras på e-mail* Vid leverans är de veterinärgranskade med intyg som köparen får, avmaskade och vaccinerade.
100 euro är Reservationsavgiften, fås ej tillbaka vid ånger från köparens sida. Dras av på priset. Resten betalas då kattungen hämtas.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.