Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Sommarstuga på Halsön

74 000 €

I Molpes vackra skärgård finner ni detta förtjusande sommarställe med lång öst strand. Stugan som är byggd 1966 är ytrenoverad under åren och en stor terrass har byggts till samt bastun har gjorts om till badrum. Vatten fås från en 900 liters tank som regelbundet rengörs med klor. Ström finns till stugan och den värms upp med el-batterier, en luftvärmepump samt en kamin som ger en behaglig värme under kalla höstkvällar. På den stora terrassen kan man sitta och avnjuta morgonkaffet och blicka ut över vattnet. Stugan är användbar även vintertid och under isrika vintrar kan man ta sig dit över isen med skoter eller bil. Låter detta som ert sommarparadis? Ta då kontakt så kommer vi överens om en
Annonsör: Asunto Björndahl Plats: 66210 Molpe  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/vapaa-ajan-asunnot/mokit/halson-djuporgrundet
 Annonsörens alla annonser (14)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.