Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Fridtidsbostad, Sideby, Kristinestad

62 000 €
Fritidsbostad på Inre Yttergrund i Sideby, Kristinestad säljs.
På fastigheten finns en gäststuga på 25 m2 med en veranda på 9 m2, byggd i slutet av 1980 talet. Skorstenens övre del är i behov av renovering. Gäststugan är av stock och är annars i bra skick. Där finns 2 små och allrum med öppen spis. Gäststugans inventarier medföljer köpet. El-anslutning finns och gäststugan har eluppvärmning.
Där finns också en förrådsbyggnad på ca 25 m2, vilken ej är färdigställd. Förrådsbyggnadens tak är av Minerit. I förrådsbyggnaden finns en torrtoa.
Det finns ca 100 m2 outnyttjad byggrätt för fritidsbostad på fastigheten.
Tomten är högt belägen med fin utsikt över Lötfjärden. Strand mot öster som fortsätter mot sydost. Ca 10 minuters båtfärd från Vedholmens hamn i Sideby, Kristinestad. Båtplats kan hyras vid Vedholmens hamn av Kristinestad stad. Båtplatsen är betald för år 2020.
Fastigheten består av 0,935 ha.
Avstånd till Björneborg ca 80 km och till Vasa 140 km.
Förevisning enligt överenskommelse Anki Svenn, tel. 040 8232364, anki.svenn@svf.fi. Kontakt via sms eller epost.
Prisbegäran 62.000 euro eller ge anbud!
Annonsör: Sideby Plats: 64490 Sideby  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.