Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Köksskåp

30 €
Två köksskåpsstommar från Puustelli säljes. 72 x 45 x 33. Två glashyllor per skåp medföljer. De har varit som överdel i ett bardiskkök så de har ingen baksida men det finns fästen för dörrar på båda sidorna. Medföljer en lampa per skåp. 12 V, ingen transformator medföljer. En dörr med glas, handtag och gångjärn ingår per skåp, jag totalt 6 st. dörrar i samma storlek så 4st. kan säljas skilt om du inte behöver stommarna. Skåpstomme + hyllor + dörr 20e/st., enskilda dörrar 5/e st.
Annonsör: Mikael Plats: 65280 Vasa  Visa på karta
kategori: HEM & BOSTAD Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.