Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Siffror och bokstäver i akryl från CNC-Corner

15 €
Siffror och bokstäver i akryl

Behöver du siffror eller bokstäver att märka upp husfasaden eller dylik med? Köp dem då hos oss. Gjorda i akryl med en standardhöjd på 150mm för siffror och 90mm för bokstäver, synns de utmärkt på håll och går att fås i flera olika färger.
Annonsör: Andreas Lund Plats: 68930 Purmo  Visa på karta
kategori: Tjänster Typ: Säljes
Mera info: https://www.cnc-corner.fi/produktsida/siffror-och-bokstaver-i-akryl
 Annonsörens alla annonser (6)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.