Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Nissan primera

400 €
Säljs Nissan Primera från 1995. Motorn är bytt och är tagen ur en Nissan Sunny med 1.4 liters motor. Kan inte säga exakt hur långt den har gått med tanke på motorbyte men jag skulle gissa på cirkus 250 000 km. Rost finns. Bränslefiltret bör bytas vilket gör att den eventuellt hostar ibland. Bromsskivorna samt klossarna bak på bilen är bytt. Bilen är besiktad tills den 27.7.2021.
Årsmodell: 1995 Km: 250
Märke: Nissan Modell: Primera
Annonsör: Daria Backlund Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.